HOME AGAIN

Sød lille hund vi mødte i en kiosk.
Mig, på vej til poolen.
Halvdelen af vores hotel. Allerede nu, kan I vel forestille jer, at det var enormt!
Undskyld, undskyld, undskyld! Jeg er virkelig forfærdelig ked af at jeg ikke har fået lavet nogle indlægs siden at jeg er kommet hjem fra ferie. Og det er efterhånden lidt over en uge siden jeg kom hjem. Jeg burde skamme mig! 
Jeg har jo været på ferie på Tenerife, hvor vi altid er på ferie. På samme hotel, samme tid om året, sådan ca. Det har været den allerbedste ferie, længe. Massere fede minder, dejlige personer, god mad, og et kæmpe savn til alle dem jeg mødte. Men det er skam også skønt at komme hjem til lille dejlige danmark! 
Jeg tror jeg vil bruge denne solrige dag indenfor, for at planlægge et par indlægs til jer, med køb fra Tenerife og de seneste dage, for jeg har allerede været på shopping to gange siden jeg er kommet hjem. Dagen er jo alligevel næsten ovre. Senere i aften, skal vi grille og have snobrød. Hygge hygge. 
Her på fredag tager jeg en uge til København, for at være sammen med min søde "kusine" vi skal shoppe, i tivoli, tage billeder (hun har også et kamera), og bare hygge os sammen. Det er ikke så tit vi ser hinanden, kun til familie fester. Så det bliver rigtig godt at være sammen med hende!
Jeg håber I hygger jer, og hvis I har læst hele dette indlæg igennem, så er I sgu for gode!

3 kommentarer:

  1. Lækre billeder! Især det sidste :) Det er virkelig fint.

    http://nicolesdefinitionoflife.blogspot.dk/

    SvarSlet
  2. Hvor er det nogle fine og søde billeder. Jeg følger nu din blog - du må meget gerne kigge forbi min :-)

    www.musicismylife-sofie.blogspot.dk

    SvarSlet