my face cleaning routine

Jeg har glædet mig meget til at lave dette indlæg, fordi jeg går meget op i at rense min hud. Jeg renser min hud 2 gange dagligt, med nogle af overstående produkter. 
Om morgenen bruger jeg først min Face Wash, som er fra Neutral. Den åbner mine porer, og renser godt og grundigt. Derefter dupper jeg min Neutral Skintonic på, som lukker porerne. Den virker også fantastisk mod skinnende hud, som jeg som regel har om morgenen. Når det er gjort, så bruger jeg min Neutral Face Cream, som tilfører fugt til min hud. Mere har min hud ikke behov for, da jeg har en meget normal hud.
Om aftenen inden jeg går i seng, bruger jeg min Face Wash på samme måde, som tideligere. Og så bruger jeg min Skintonic, også på samme måde. Derefter bruger jeg min Derma Natcreme, som tilfører fugt. Og det er nok den bedste mirakelcreme jeg i mit liv har brugt. Den er så god, og min hud har aldrig været blødere! 
En gang ugentligt, bruger jeg min Garnier Pure Active Exfo-Brusher Wash, som godt kan være lidt hård, men den er også rigtig god, fordi den renser alle døde hudceller af min hud.
Jeg vil lige til mit forsvar sige, at jeg ikke er sikker på om disse produkter virker på jeres hud, da jeg har en meget normal hud, som i forvejen er ret blød. Derfor har jeg ikke brug for de mest fugtgivende produkter, da min hud i forvejen er fugtet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar